Financial Lease

Financial Lease

Om naar het ruigeplaatbos toe te komen, is het natuurgebied het beste te bereiken door middel van de auto. Dit omdat het een beetje verder van de bewoonde wereld zullen we maar zeggen af ligt en je er heel makkelijk je auto goed en veilig kan parkeren. Hiervoor is het dan wel handig dat je een auto tot je beschikking hebt. Nu is het tegenwoordig steeds populairder om een auto te lease met financial lease. Dit is een hele makkelijke en betrouwbare manier om een auto te lease bij een organisatie die er verstand van heeft. Nu zijn er natuurlijk heel veel verschillende manieren om een auto tot je bezit te hebben. Sommige mensen hebben een auto van de zaak, andere kopen er een tweede hands of helemaal nieuw en andere mensen lease er een tegenwoordig.

Wat is financial lease?

Maar het ruigeplaatbos vroeg zich af hoe werkt dat nou eigenlijk dat lease en wat heb je er allemaal voor nodig om dat zonder problemen te kunnen doen. Daarom gaan we je nu vertellen wat wij hebben gevonden en vertellen wat daarbij komt kijken. Ten eerste is het natuurlijk goed om te weten wat is financial lease nou eigenlijk. Financial leasing is een vorm van financiering waardoor jouw onderneming een auto aanschaft. Het is dan eigenlijk heeft simpel je zoekt een auto uit en de leasemaatschappij betaalt uit jou naam de aanschafprijs.

Dan heeft u de auto aangeschaft maar jou wat dan. Wij vroegen ons af wat zit er dan allemaal bij inbegrepen en ben je wel de volledige eigenaar van de auto. We kwamen op het volgende uit, financial lease is een manier die er alleen van voorziet dat je een auto hebt. De dingen die erbij komen kijken zoals verzekering, reparatie, onderhoud, banden en belasting moet je allemaal zelf regelen. Daarbij moet je natuurlijk nog betalingen doen en dat gebeurd maandelijks en dat bestaat uit aflossing en rente. Hierbij ligt er natuurlijk aan wat voor een auto je aanschaft in hoe hoog het bedrag voor jou zou zijn. Maar ook in looptijd van de lease en het mogelijke gebruik van slottermijn, een aanbetaling of het erbij inruilen van je oude auto. Door bijvoorbeeld een slottermijn of een aanbetaling te bespreken of te doen valt je maandelijkse leasebedrag lager uit.

Volledig eigenaar van de auto

Op de vraag wordt je wel volledig eigenaar van de auto omdat je hem least is het antwoordt, volmondig ja! Omdat er in het contract met de leasemaatschappij staat dat hun betalen, ben je economisch eigenaar en mag je de auto op je eigen balans zetten. Nadat je de auto volledig hebt afbetaalt ben je ook juridisch eigenaar. Zodra je de auto helemaal hebt afbetaalt aan de leasemaatschappij dus je financial lease er helemaal op zit krijg je het overschrijvingsbewijs thuis gestuurd. De auto is dan helemaal van jou en je mag er dan mee doen en laten wat je wilt. Bij veel van deze leasemaatschappijen kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Lees deze offerte altijd goed door zodat je niet in zee gaat met onderdelen maar je het niet mee eens bent of waarvan je niet begrijpt wat het betekent. Het zou vervelend zijn als je achteraf achter bepaalde dingen komt waar je niet meer onderuit kan komen.